HET IS TIJD VOOR JOU

AANVRAAG GRATIS GESPREK 

 

Ja, dát is waarnaar je verlangt:

Ondernemen in minder tijd, volledig vanuit je passie en je grootste kracht, gericht op het realiseren van je hartsverlangen.

Ruimte voor JOU en voor wat náást ondernemen zo belangrijk voor je is!

 

BOEK HIER JE GESPREK

 

Je realiseert je heel goed dat je daarvoor in beweging moet komen, dat dit een transformatie is die vraagt om persoonlijk leiderschap, ambitie en commitment. Dat het anders moet dan tot nu toe het geval was bij de cursussen en coaching die je al volgde, waarbij uiteindelijk niets veranderde.

Hulp vragen vind je lastig, je bent liever degene die hulp biedt en je dopt graag je eigen boontjes. Maar je wilt niet langer wachten, je hebt al te lang je eigen wensen genegeerd. En je realiseert je dat dit je niet op eigen kracht gaat lukken.

Je bent klaar met gerommel in de marge, het moet nu eindelijk écht gaan gebeuren, het is tijd voor DE GROTE ‘LIFE-CHANGING’ VERANDERING!

 

Daarom zoek je een ondernemerscoach die weet waarover ze het heeft. Die weet wat het betekent een eigen winstgevend bedrijf met personeel te leiden. Die LEF toont door zelf ook grote stappen te zetten. En die net als jij geen concessies doet ten aanzien van kwaliteit.

En je hebt het vermoeden dat ik zomaar die coach voor jou zou kunnen zijn. Je bent benieuwd naar mij en mijn High Value aanbod.

 

Als jij er zó in staat, ben ik ook heel benieuwd naar jou! Ik bied je daarom gratis en vrijblijvend een GESPREK van 45 minuten, in mijn praktijkruimte in Beekbergen of online via Zoom. Bij een wederzijdse klik en overeenkomende verwachtingen, doe ik je een passend aanbod om samen met mij aan de slag te gaan om je ambities waar te maken.

Boek via onderstaande knop je gesprek met mij en beantwoord ter voorbereiding daarop de vragen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

EllyVreugd DSCF0069