Reviews

Dit zeggen de klanten van HART voor je bedrijf:

Dorien Zwarthoed, virtual assistant: Ik kreeg vooraf een enorme vragenlijst om in te vullen invullen waar ik eerlijk gezegd mijn bedenkingen wel bij had. Maar jemig, de uitkomst van de test, wat was die raak! Een groot feest der herkenning. Aan de ene kant voelde het als thuiskomen bij mezelf want er stond op papier precies beschreven wie ik daadwerkelijk ben, en hoe ik dat voel in mijn binnenste binnen. Aan de andere kant betekende het ook werk aan de winkel om deze persoon vanuit mijn binnenste binnen weer naar buiten te krijgen. Want in al mijn bescheidenheid heb ik mijzelf een groot deel van mijn leven weggecijferd voor alles en iedereen. En als iemand die het anderen graag naar de zin maakt heb ik dat ‘misschien’ wel iets te veel en te lang gedaan. Zowel privé als zakelijk. Tijd voor actie dus!

Tijdens de sessies met Arja komt naar boven wie je werkelijk – diep in je HART – bent en welke stijl van ondernemen daarom het beste bij je past, en ook belangrijk: welke niet. Het geeft je veel inzichten over hoe de dingen daadwerkelijk bij je werken en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Hierdoor heb je je talenten nog scherper in de smiezen en weet je ook waar je aandachtspunten liggen, waar je vervolgens naar kunt handelen. Heel fijn om deze inzichten op een heel prettige manier helder te krijgen.

Het werken met de kleuren en de elementen is voor mij een fijne manier. Het helpt me volledig te ondernemen vanuit de kleur van mijn HART, zodat ik mijn bedrijf nog succesvoller kan maken en daardoor een nog fijner privéleven kan hebben.

 

FREEDOMCALL

Annemarie Boessenkool, onderwijscoach: In ieder onderdeel zaten eyeopeners, wat dit tot een spannende en inspirerende ontdekkingstocht maakte. Dit programma heeft mij geholpen bewust te worden en betere keuzes te kunnen maken.
De materialen bij het programma vond ik geweldig! Dit maakt het allemaal zo concreet dat de vertaalslag naar de praktijk goed te maken is. De hartjes geven een mooie samenvatting van alles wat op jou van toepassing is.
Wanneer je jezelf in je meest krachtige versie wilt laten zien aan je klanten, dan is dit programma een echte aanrader om te doen!

Alie Ruiter, coach/trainer: Ik heb in het programma veel geleerd, o.a. dat ik verborgen kwaliteiten heb, waarvan het lucht geeft als zij ruimte krijgen. Ook de verbinding tussen de vier elementen en mijn stijl van ondernemen vond ik inspirerend. Vooral de onderdelen over het innerlijk vond ik heel interessant. Fascinerend wat kleuren te zeggen hebben!  De onderdelen over de buitenkant, mijn uiterlijk, vond ik ook tof, maar vooral het verbinding maken tussen binnen- en buitenkant helpt verder. Tegen andere vrouwelijke ondernemers zou ik zeggen: zeker doen! Dit programma helpt om op een ontspannen en open manier naar jezelf en je onderneming te kijken. Er is meer verbinding tussen wie jij ben, je onderneming en de mensen voor wie je werken wilt.

 

FREEDOMCALL

Elly Vreugd, ondernemersfotograaf bij Vreugd Fotografie: Wat een verrassend programma is ’Onderneem in de kleur van je HART’! Met veel mooie momenten van herkenning en bewustwording. Door jou, Arja, werden het mooie, leerzame, inzichtelijke sessies die me op een duidelijk spoor hebben gezet. Door ‘mijn’ kleuren leerde ik dat ik het goede vak heb gekozen en er echt voor mag gaan. Ik mag mezelf blijven, met al mijn idiote maffe dingen, mijn enthousiasme en mijn vakmanschap. Maar bij bepaalde zakelijke acties kan ik “mijn” kleuren goed kan inzetten om mijn doel te bereiken.
Ik geef dit programma een 8 (en geloof me, dat is voor mij een heel hoog cijfer). Tegen andere vrouwelijke ondernemers zou ik willen zeggen: Wees jezelf, maar laat kleur een deel van het werk voor je doen!

Marjan de Knegt: Ik deed bij Arja een kleurenanalyse plus make-up en vandaag ben ik voor het eerst met het kaartje gaan shoppen. Het scheelt heel veel passen en heeft al een leuk shirt opgeleverd dat ik anders niet zou durven te kopen. Ook heb ik een groene jurk gepast waar ik vroeger nooit op zou vallen, die erg mooi stond. Jammergenoeg was deze niet meer in de juiste maat aanwezig. De make-up stond prachtig, maar ik hou het voorlopig rustig bij oogpotlood en heb de kleur van mijn blush wel aangepast, want die was te warm. Dank. Het was erg leuk en is goed bruikbaar. Wel moet ik nog meer ervaring opdoen met het wel of niet matchen van de kleurenkaart met sommige kleuren.

 

FREEDOMCALL

Caroline van Sluis: Ik heb zowel de kleurenanalyse als het stijladvies bij Arja heel erg leuk gevonden, vooral de duidelijke uitleg hoe alles tot stand komt. Ik heb zeker veel aan het stijladvies gehad, vooral bij jurkjes waarop ik nu veel lange kettingen draag en sjaal in de lengte ipv rondom mijn hals gewikkeld. Hierdoor komt de lengte van mijn lichaam beter tot zijn recht. Ook de kleurenanalyse pas ik vaak toe. Ik draag nu met plezier koele, gedempte kleuren. Laatst wilde ik wit kopen maar besloot toch tot ecru,  dat stond inderdaad veel beter!