PREMIUM PROGRAMMA

Ik ga doen

waar mijn hart

het hardst voor klopt

voordat het stopt…

(Matthijn Buwalda: Waar mijn hart)

PREMIUM PROGRAMMA

…voor ambitieuze vrouwen met een goedlopende business in zakelijke dienstverlening, die verlangen naar VRIJHEID & WAARDEVOL LEVEN.

Leef en onderneem kloppend met je hoogste waarde!

Dit PREMIUM PROGRAMMA is voor jou als

✔ je een ambitieuze, ervaren ondernemer bent

✔ ‘zakelijk ontzorgen’ je core business is

✔ kwaliteit voor jou altijd boven kwantiteit staat

✔ je de rots in de branding bent voor je opdrachtgevers

✔ je de expert bent in je vakgebied

✔ je de prijs te hoog vindt die je betaalt voor je succes

✔ tijd je kostbaarste bezit is

✔ je het logisch vindt te investeren in je eigen groei

✔ je weet dat het nu tijd voor JOU is 

✔ je al goed op weg bent, maar hulp nodig hebt bij de laatste stap

✔ je niet langer je beste jaren door je vingers wilt zien glippen

✔ je intens verlangt naar VRIJHEID & WAARDEVOL LEVEN

 

TELL ME MORE!

Dit PREMIUM PROGRAMMA brengt je

kristalhelder zicht op je diepste verlangen

je complete Blauwdruk (Persoonlijke Kracht® Methode*) als kompas voor leven en ondernemen kloppend met jouw hoogste waarde

je grootste waarde zichtbaar op ‘hartsniveau’ door bewuste inzet van KLEUR in je uitstraling en personal branding

focus op klanten en opdrachten kloppend met jouw passie

daadkracht voor de doorbraak waarnaar je zo verlangt

vol zelfvertrouwen loslaten van wat je geen energie geeft

goede verdiensten door te leren staan voor je hoogste waarde

hernieuwde passie voor je ondernemerschap

in vrijheid ondernemen ten behoeve van het waardevolle leven waarnaar je verlangt

EllyVreugd DSCF0101 2

In dit PREMIUM PROGRAMMA

✔ krijg je 6 maanden 1-op-1 mijn volledige aandacht

✔ is mijn begeleiding van jou volledig maatwerk, want jij bent uniek 

✔ gaan kennisoverdracht en coaching hand in hand

✔ ga je al tijdens het programma volop implementeren

✔ gaan we efficiënt om met ons beider kostbare tijd

✔ is KLEUR/Persoonlijke Kracht® Methode* een heel verrassende tool

✔ is High Value, dus hoge kwaliteit, de standaard

✔ geven we beide 100% commitment en inzet voor de transformatie die jouw leven voorgoed verandert!

 

TELL ME MORE!

*De Persoonlijke Kracht® Methode die tijdens het Premium Programma wordt ingezet als tool, is gevalideerd door onderzoek van de TU Eindhoven en combineert positieve psychologie met de eigenschappen van kleur en elementen én NLP principes voor persoonlijke ontwikkeling.

De Persoonlijke Kracht Test is totaal anders dan alle middelmatige tests die je tot nu toe gedaan hebt. Het zeer uitgebreide rapport brengt op een positieve manier jouw grootste kracht en unieke talenten in beeld.

In heel korte tijd kom je met deze tool op een bijna magische manier tot jouw kern!

De kleurrijke materialen maken Persoonlijke Kracht een feestje om mee te werken en zijn een krachtig hulpmiddel bij de implementatie.

Dit programma is NIET voor jou als je:

nog in de opstartfase zit van je bedrijf

geleefd worden door je bedrijf prima vindt

niet de waarde inziet van investeren in jezelf

liever kiest voor kwantiteit dan voor kwaliteit

niet de ambitie hebt je volledige waarde te verzilveren

tevreden bent met je huidige manier van leven en ondernemen

Dit krijg je in het PREMIUM PROGRAMMA:

1-op-1 traject van 6 maanden

Persoonlijke Kracht Test®

Persoonlijke Kracht Rapport® gedrukt en ingebonden

6 praktische modules (zie onder)

Wekelijkse accountability

1x per maand een online coachsessie (30 – 45 min.)

Opdrachten voor zelfstudie & implementatie

 Whatsapp en/of Voxer support

BONUSSEN

1. Kick-off: POWER RETREAT VIP-DAG op de hei t.w.v. 1497 euro

♡ Een dag 1-op-1 VIP coaching

♡ Culinair verwenarrangement

♡ Power Retreat op de hei

♡ VIP-locatie in volledige rust

♡ Enorm krachtige start van module 1 & 2

Eerste grote stap in jouw transformatie

2. Extra 1-op-1 sessie van 1,5 uur (live of online), thema in overleg

3. Boek LEFWIJF 2 | 50 vrouwen, 50 verhalen

 

DÁT WIL IK!

Met deze 6 modules gaan we in het PREMIUM PROGRAMMA aan de slag:

 

1. De waarde van je grootste verlangen

Je grootste verlangen wordt dankzij de inzet van KLEUR tijdens de kick-off binnen een dagdeel kristalhelder voor je. Eindelijk weet je wat je écht wilt! Je bepaalt aan de hand hiervan je doelstelling voor wat je wilt bereiken tijdens het programma. Je weet welke grote stap je gaat zetten!

 

2. Waardering voor je grootste persoonlijke kracht & balans

Wat gaan er veel kwartjes bij je vallen tijdens de middag van de kick-off als je je grootste kracht en balans gaat ontdekken in kleur! Wat gewoon leek is nu bijzonder en wordt volop in the spotlights gezet. Je groeit meteen een paar koppen groter en kunt al over de ‘bergen’ heen het realiseren van je verlangen zien! Een enorme boost voor je zelfvertrouwen en je eigenwaarde!

 

3. Jouw Blauwdruk voor VRIJHEID & WAARDEVOL LEVEN

Je hebt méér grote kracht dan die ene. In je Blauwdruk vind je de top 4 van jouw grote talenten en drijfveren, geweldig weergegeven in kleur. ‘In je element zijn’ is geen lucky shot meer, je wéét exact waarvan jij ‘aan’ gaat en waarom. Maar ook wat je lekker los mag gaan laten, omdat het je meer energie kost dan oplevert.

Deze Blauwdruk is jouw complete plaatje, je kompas, waarmee je de stappen gaat zetten die nodig zijn voor het realiseren van je grootste verlangen. Je weet exact aan welke knoppen je gaat draaien en dat gaat je makkelijk af, want het klopt volledig met wie jij bent!

 

4. Waardevol zichtbaar zijn

Je wás al geweldig, maar nu je het zelf voelt en ziet, ga je staan voor je waarde!

Iedereen mag zien hoe waardevol jij bent. Je geliefden en vrienden, maar juist óók je zakelijke relaties!

Je leert spelen met de taal van kleur en stijl, zowel in je uiterlijk als in je branding. Heerlijk om niet meer te hoeven uitleggen hoeveel je waard bent, maar het ‘gewoon‘ te kunnen laten zien!

 

5. Verzilver je hoogste waarde

Voel je hoe eenvoudig het nu is om goede tarieven te vragen? Tarieven die kloppen met jouw hoogste waarde? Dat is een heel logisch gevolg van wat je nu weet, voelt en laat zien. Voortaan onderneem je alleen nog onder jouw voorwaarden. Je leert daar alles over in deze module.

 

6. Leef en onderneem kloppend met je hoogste waarde

Je onderneemt nu volledig op jouw meest energie gevende manier, op tijden en plaatsen die jij zelf bepaalt en krijgt daarvoor zo goed betaald, dat je volop ruimte hebt om het leven te leven dat voor jou het meest waardevol is! Maar het komt wel aan op echt doen!

 

TELL ME MORE!

Waar wacht je nog op?

Is dit wat je wilt bereiken: ondernemen in vrijheid op je allerbeste, meeste energie gevende manier, geheel vanuit jouw hoogste waarde, en daardoor eindelijk volop genieten van het waardevolle leven waarnaar je verlangt?

Wacht dan niet langer, maar vraag een gesprek aan. Gratis en vrijblijvend. Om te zien of jouw ambitie en je commitment samen met mijn begeleiding voor de grote doorbraak gaan zorgen waarnaar je verlangt. En om te zien of we blij worden van elkaars energie. 

Zo ja, dan doe ik je een aanbod om samen met mij aan de slag te gaan voor leven en ondernemen kloppend met je hoogste waarde!

 

DÁT WIL IK!

Dorien Zwarthoed, The Virtual Support Company: Mijn bedrijf liep goed, maar ik voelde me voortdurend opgejaagd en wist dat er iets moest veranderen. Maar wat en hoe? Tijdens de sessies met Arja heb ik ontdekt dat goed ondernemen ook zorgen voor mezelf betekent. Want immers, als ik omval, wie pakt het dan nog op?

Tijdens het programma heb ik ontdekt waar ik blij van word en energie van krijg. Waar ik meer van moet hebben in mijn leven om me niet meer opgejaagd te voelen. En dat voelt zo goed! Door op deze manier bezig te zijn met mezelf en voor mezelf, heb ik een nog steviger fundament gelegd waarop ik kan bouwen, en de mensen om mij heen ook. Ik weet nu wat ik kan doen om mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen, op een manier die goed bij mij past en mij energie geeft.

 

Ruscha Verhoef, HR businesspartner bij InShineOut: Als je twijfelt aan wie je bent, of over wat je de wereld te brengen hebt, dan is dit programma absoluut een aanrader. Ik kies nu duidelijk voor wat bij mij past en wat ik leuk vind, qua opdrachten. Ik heb het aangedurfd om een aanbieding om die reden af te wijzen. Dat was spannend, want het was potentieel werk en inkomsten.

Het mooie is dat vlak daarna mij een pracht-kans in de schoot geworpen werd die wél perfect past bij wie ik ben en wat wil! Mijn Blauwdruk komt volledig aan bod hierin en kennis van mijn balans heeft mij geholpen om zonder lang wikken en wegen te besluiten om te laten schieten wat niet bij mij past. Het wérkt dus gewoon!

 

Esther van der Meer, Praktijk Nova Vida: Ik heb met veel plezier en creativiteit dit programma doorlopen. Ik heb mezelf van een andere kant leren kennen. En door stappen te nemen, merkte ik dat ik meer energie kreeg van zaken waarvan ik niet bewust was, dat die typisch voor mij zijn. Ik ben meer ontspannen, accepteer dat ik niet perfect hoef te zijn op alle gebieden in mijn leven en dat ik uniek ben als mens. Ik heb bewust focus aangebracht in de zaken die ik kán en die ik wíl.

Ik heb tijdens dit programma meer zelfvertrouwen gekregen door bewust te worden van de sterke kanten in mij, door wat typerend is voor mij. Ik ben me meer bewust geworden van periodes van inkeer en herstel. Ik heb geleerd mijn kracht bewust in te zetten en heb mijn kwetsbaarheid geaccepteerd, waardoor er nu balans is in mijn ondernemerschap en privé leven.

 

Annemarie Boessenkool, Onderwijsadviseur: Het is heel fijn om bij jou te zijn, omdat je niet oordelend bent, maar heel positief op zoek bent naar het mooie en goede in de ander. De vele eyeopeners maakten dit programma tot een spannende en inspirerende ontdekkingstocht. Dit programma heeft mij geholpen bewust te worden en betere keuzes te kunnen maken. Het werken met kleur en de materialen vond ik geweldig! Dit maakt het allemaal zo concreet dat de vertaalslag naar de praktijk goed te maken is. Het rapport geeft een mooie samenvatting van alles wat op mij van toepassing is. Tegen anderen zou ik willen zeggen: wanneer je jezelf in je meest krachtige versie wilt leren kennen en laten zien aan je klanten, dan is dit programma een echte aanrader om te doen!

 

Alie Ruiter, Trainer & Adviseur: Ik heb in het programma veel geleerd, o.a. dat ik verborgen kwaliteiten heb, waarvan het lucht geeft als zij ruimte krijgen. Ook de verbinding tussen de vier elementen en mijn stijl van ondernemen vond ik inspirerend. Vooral de onderdelen over het innerlijk vond ik heel interessant. Fascinerend wat kleuren te zeggen hebben! De onderdelen over de buitenkant, mijn uiterlijk, vond ik ook tof, maar vooral het verbinding maken tussen binnen- en buitenkant helpt verder. Tegen andere vrouwelijke ondernemers zou ik zeggen: zeker doen! Dit programma helpt om op een ontspannen en open manier naar jezelf en je onderneming te kijken. Er is meer verbinding tussen wie jij bent, je onderneming en de mensen voor wie je werken wilt.

 

AANVRAAG GESPREK

fullsizeoutput_22c9