POWER RETREAT VIP-DAG OP DE HEI

POWER RETREAT VIP-DAG OP DE HEI 

Exclusieve dag voor jou, krachtige vrouw met een goedlopend bedrijf, die op een tweesprong staat in je ondernemerschap.

Je wilt het anders en je wilt méér.

Je verlangt ernaar jezelf en je vrijheid terug te vinden. 

 

Het is NU tijd om voor JOU te kiezen!

 

De Power Retreat is voor jou als je je hierin herkent:

✔ Je bent een gevestigde ondernemer

✔ Jouw lat ligt hoog: wat je doet, doe je goed

✔ De prijs die je betaalt voor je succes vind je te hoog

✔ Je verlangt naar meer voldoening en vervulling bij wat je doet

✔ Meer verdienen: graag! Nóg meer werken: no way!

✔ Je bent al goed op weg, maar die laatste stap wil niet lukken

✔ Je realiseert je dat je hierbij hulp nodig hebt

✔ In weinig tijd een groot resultaat behalen is wat jij wilt

NU is het jouw tijd!

Je voelt dat het NU jouw tijd is om te gaan voor wat je echt wilt.

Al veel te lang heb je toegelaten dat je bedrijf de regie heeft over je leven. Daar ben je klaar mee, het is nu tijd voor jou!

 

Zet dan nu de eerste stap in persoonlijk leiderschap. Besteed slechts één dag van je kostbare tijd om een doorbraak te realiseren in leven en ondernemen in lijn met wie JIJ bent en wat JIJ wilt.

 

Jouw tijd is nú!

 

POWER RETREAT VIP-DAG
66CBCE83-0E52-4CAF-8F8A-B715D0ABB679_1_201_a

Wat levert de Power Retreat je op?

Je hartsverlangen wordt een heldere stip aan de horizon

Je ontdekt op een heel positieve en verrassende manier hoe krachtig je bent

Je ziet kristalhelder jouw mogelijkheden om je HART te volgen

♡ Je komt weer in je element als ondernemer

Je hervindt waar voor jou de passie zit in je business

Je gaat door gebruik van KLEUR van hoofd naar hart, ondernemen vanuit intuïtie 

Je ziet hoe je jouw hoogste waarde optimaal verzilvert

De start van ondernemen in minder tijd, met meer plezier én meer inkomsten!

Wie ben ik?

Jarenlang was ik zeker 60 uur per week in touw voor mijn toenmalige bedrijf, een groot regionaal gastouderbureau. Niet altijd alle uren fysiek, maar in mijn hoofd stopte het nooit.

Loslaten en delegeren vond ik spannend. Ondanks dat ik personeel in dienst had.

Want niemand kon het zo goed als ik. Dacht ik.

Maar ondertussen liep ik leeg op mijn bedrijf.

En ik verlangde steeds sterker naar vrijheid om te doen wat ik écht graag wilde. Hoewel ik niet eens goed meer wist wat dat dan was…

 

Ik ben Arja van der Pot, jouw ‘ervaren rots in de branding’ én jouw ‘liefdevolle ondersteuner’.

Echtgenote, moeder, oma én sinds 2006 met hart en ziel ondernemer.

Vrijheid & Onafhankelijkheid zijn mijn grootste drijfveren. Doordat ik alleen maar bezig was met regelen, ontzorgen en ondersteunen van mijn klanten, liep ik daar compleet in vast. Ik voelde me niet vrij en onafhankelijk, maar opgesloten in mijn gouden kooi.

Uiteindelijk heb ik na 12,5 jaar mijn winstgevende bedrijf verkocht en het roer volledig omgegooid. Ik verhuisde naar de andere kant van het land en maakte een nieuwe start!

 

Mijn grootste kracht zet ik nu in om te doen waar ik heel blij van word. Als High Value Ondernemersmentor & Persoonlijke Kracht® Coach ondersteun ik jou om concrete stappen te zetten waarmee je jezelf en je levensgeluk terug vindt!

F7476E9B-F402-413C-9527-746017FA9F90

Wat krijg je?

*Persoonlijke Kracht® Test

 Compleet verzorgde dag op inspirerende locatie 

*Persoonlijke Kracht® Rapport afgedrukt & ingebonden

Kleurrijke materialen

Culinair verwenarrangement

De hei: vrijheid & ruimte, rust & impact gegarandeerd!

BONUS:

Een uur extra coaching in de vorm van een online implementatiesessie ca. 3 weken na de Power Retreat.

 

POWER RETREAT VIP-DAG
VREUGD DSCF0275

*De Persoonlijke Kracht® Methode, waarvoor ik ben opgeleid en gecertificeerd, zet ik op de Power Retreat in als tool. Deze baanbrekende methode is gevalideerd door onderzoek van de TU Eindhoven en combineert positieve psychologie met de eigenschappen van kleur en elementen én NLP principes voor persoonlijke ontwikkeling.

De Persoonlijke Kracht Test is totaal anders dan alle middelmatige tests die je tot nu toe gedaan hebt. Het zeer uitgebreide rapport brengt op een positieve manier jouw grootste kracht en unieke talenten in beeld.

In heel korte tijd komen we met deze tool op een bijna magische manier tot jouw kern!

De kleurrijke materialen maken Persoonlijke Kracht een feestje om mee te werken en zijn een krachtig hulpmiddel bij de implementatie.

Waar is het?

Stel je voor… Je rijdt tussen de heidevelden door. Prachtig, het genieten is begonnen! Met een beetje geluk zie je zelfs een schaapskudde lopen (net als ik, toen ik deze locatie ging bekijken). Je gaat een zijwegje in, zoekt naar het juiste huisnummer en já, je hebt het gevonden!

Je parkeert je auto voor het hek, ziet al meteen het mooie witte huisje achteraan het grasveld. Dat moet het zijn! Je stapt uit, draait je om en….

Eindeloze heidevelden strekken zich voor je uit!

Wat een plek!

Wat een rust!

Wat een ruimte!

 

Schuur op de Hei

Op de Power Retreat zijn we te gast bij Schuur op de Hei in Vierhouten op de Veluwe. De benaming ‘schuur’ doet eigenlijk geen recht aan dit prachtige witte huisje, van alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht, wat we helemaal voor onszelf hebben die dag.

Dankzij eigenaar en gastvrouw Loes ontbreekt het ons nergens aan, ook de culinaire verzorging is bij haar in goede handen!

Aansluitend aan de Power Retreat een overnachting plus heerlijk ontbijt in Schuur op de Hei behoort ook tot de opties, ik vertel je er graag meer over!

FE8A151C-4142-43C2-B0C1-B6364698B98D_1_201_a
A6FD410C-6EC4-4B2F-8BB1-7F917669E7A0

De Power Retreat VIP-dag op de hei ontvang je als bonus wanneer je instapt in mijn 1-op-1 Premium Programma.

Daarnaast is de Power Retreat VIP-dag óók los te boeken. Voor heel veel waarde en persoonlijke groei op slechts één dag!

 

 

POWER RETREAT VIP-DAG

Je investering voor jouw 1-op-1 Power Retreat VIP-dag is 1497 euro (excl. btw)*

 

*Datum in overleg. Als blijkt dat wij een match zijn en je besluit na jouw Power Retreat VIP-dag alsnog in te stappen in mijn programma, wordt je investering voor de VIP-dag in mindering gebracht op je investering voor het Premium Programma!

 

POWER RETREAT VIP-DAG

Ria Meijer, High Value Winstconsultant: ‘Op de Power Retreat VIP-dag heb ik een grote stap gezet in het ontdekken en waarderen van wie ik echt ben én voor wie ik van waarde ben. De betekenis van de kleuren en het element gaven mij precies wat ik op dat moment nodig had. Met meer zelfvertrouwen en een hoger gevoel van eigenwaarde ga ik nu echt staan voor wat ik doe en wie ik ben, om van mijn bedrijf een nog groter succes te maken. Saillant detail: laat ik die dag nu toevallig precies gekleed zijn in mijn grootste kracht kleur (indigo) met de balanskleur (zalm), mijn uitdaging én sleutel tot succes!’

 

Jacqueline Blees, High End Support: ‘Ik was op zoek naar waar ik nu het meest gelukkig van word en energie van krijg als ondernemer. Ik kwam best down aan op de VIP-dag, maar al in het eerste half uur had Arja me opgepept door me te laten zien dat waarvan ik dacht dat het minpunten waren juist mijn kracht is. Veel handvatten om stappen te ondernemen qua ontwikkeling kwamen door deze dag vol in zicht. Op deze punten ga ik actie ondernemen’.

 

Jeanine van Brummen, Zichtbaarheidscoach: ‘Wat een inspirerende en verrassende dag! De Power Retreat is niet geschikt als je in je comfortzone wilt blijven. Ik kreeg veel bevestiging, maar voelde regelmatig ook weerstand. Dwars daar doorheen heb ik ontdekt wat mijn kracht is. Ik weet nu hoe ik echt het beste uit mezelf en mijn bedrijf kan halen!  Arja was een ontzettend fijne, rustige begeleider die dag. Ze nam me helemaal mee in het proces en gaf me de ruimte mijn ontdekkingen te doen. De stukjes eigen ervaring die ze soms deelde, gaven me vertrouwen in mijn proces’.

 

 

POWER RETREAT VIP-DAG
IMG_9773
B3F57C81-1C9D-4517-A78C-BC5AD9BEF47E

GA DOEN waar je HART het hardst voor klopt!