ONLINE MASTERCLASS

‘SUCCES DOOR BALANS’

… voor jou, 50+ onderneemster!

 

Balans of succes?

Wat vind je van de stelling: BALANS is je SLEUTEL tot SUCCES? 

Ik vind dat een hele mooie, maar tegelijk ook een lastige. Want in mijn gesprekken met 50+ vrouwelijke ondernemers hoor ik steeds weer hoe moeilijk het voor ze is om zowel succesvol als in balans te zijn. En ik herken het ook in mijn eigen leven.

Natuurlijk geldt dit voor onderneemsters van alle leeftijden, maar naarmate we ouder worden, wordt het steeds urgenter. Want als het je als 50-plusser nóg niet lukt, wanneer dan wel?

Je zou verwachten in deze levensfase meer tijd te hebben voor al dat andere dat je leven waardevol maakt, maar de werkelijkheid blijkt weerbarstig.

We hebben hier dus een flinke uitdaging te pakken.

Uit balans? 

Zoals gezegd ben ik een ‘ervaringsdeskundige’. Want jarenlang was ik zakelijk gezien heel succesvol, maar niet gelukkig. De stress overheerste, ik stond in de overleefstand. Ik werd niet meer blij van mijn rol in mijn toenmalige bedrijf, van de tijd die mijn bedrijf me kostte, van het 24/7 ‘aan staan’. Ik kon daardoor niet volledig genieten van alle mooie dingen van het leven náást mijn bedrijf, omdat daar in mijn hoofd geen ruimte voor was. Ik was compleet uit balans.

 

Herken je hier iets van? In hoeverre ben jij in balans?

VREUGD DSCF1429 VK

Succes door balans!

Tijdens de Online Masterclass ontdek je allereerst wat jouw grootste kracht is. Dat wat je zó makkelijk afgaat, dat je denkt dat iedereen dat kan. Maar dat is niet het geval, het is juist dát wat jou bijzonder maakt!

De kwaliteiten die bij jouw grootste kracht horen, ‘kleuren’ jou als vrouw en ondernemer. Het is heerlijk om voluit vanuit je grootste kracht bezig te zijn, dat levert je meer energie op dan het je kost!

Maar… het kan ook teveel worden, met je grootste kracht kun je doorslaan. Dan is het je valkuil en ben je bepaald niet in balans! Daarom is het nodig te kijken naar de keerzijde van jouw grootste kracht. Die kracht heb je namelijk ook in je, maar vaak is die nog onderbelicht. En dat is precies de reden dat je niet in balans bent.

Balans vinden betekent dat je beide kwaliteiten leert ontwikkelen en toepassen, en dat je zoekt naar manieren om ze samen in te zetten. Dus niet de één of de ander, maar ‘en’ ‘en’.

Door het erkennen en ‘omarmen’ van beide grote krachten, met alle mooie kwaliteiten die daarbij horen, gaat de balans ontstaan waar je zo naar verlangt. Dan word je onweerstaanbaar én succesvol!

En zo is balans toch echt de sleutel tot succes!

 

Kleur

Heel bijzonder is, dat zowel je grootste kracht als de balans daarvan ieder een eigen kleur hebben. Je favoriete kleur zegt vaak al iets over wie je bent of waarnaar je verlangt. Kleur maakt je grootste kracht en je balans heel tastbaar en concreet. En ook dat ervaar je op de masterclass!

Kleur is daarmee een prachtig hulpmiddel om je te helpen je balans te vinden en vast te houden!

 

Verlang je ernaar jouw sleutel tot succes te vinden? Meld je dan nu aan voor de Online Masterclass!

 

JA, DAT WIL IK!

Meer informatie over de Online Masterclass:

♡ Online 2 uur durende groepstraining;
♡ Inclusief online Persoonlijke Kracht Test® t.w.v. 40 euro*;
♡ Inclusief Persoonlijke Kracht Rapport;
♡ Maximaal 5 deelnemers;
♡ Persoonlijke aandacht voor alle deelnemers;
♡ Ontdek (de kleur van) jouw allergrootste kracht;
♡ Ontdek jouw BALANS als sleutel tot je SUCCES

 

Je investering: 97 euro*

 

JA, DAT WIL IK!

VREUGD DSCF0276

Goed om te weten:

Na betaling ontvang je toegang tot de online Persoonlijke Kracht Test®.

De test vul je in uiterlijk twee dagen voor de masterclass.

Enkele dagen voor de masterclass ontvang je per post de Persoonlijke Kracht brochure, die gebruikt wordt tijdens de masterclass.

De uitslag van de test én de praktische toepassing voor jou als ondernemer, ontvang je tijdens de masterclass.

Na de masterclass ontvang je per mail je Persoonlijke Kracht Rapport als samenvatting.

 

*Tarieven zijn exclusief 21% btw.

Dit zeggen mijn klanten na het ontdekken van hun grootste kracht en balans:

‘Inspirerend en verrassend! Dit geeft inzicht in wie je van binnen bent en hoe je daarmee het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen’.

 

‘Dit geeft een positieve boost, onderstreept je kracht en vaardigheid. Ook is er zicht gekomen op een aantal eigenschappen die naar de achtergrond zijn geraakt of die ik nog wat meer mag ontwikkelen’.

 

‘Ik voelde de laatste tijd dat ik wilde veranderen en ik weet nu dat dat goed is! Fijn dat er woorden én kleur gegeven zijn aan de eigenschappen die ik daarvoor mag gaan inzetten’.

 

‘Dit helpt me om mijn positieve punten bewuster te kunnen noemen en meer te worden zoals ik bedoeld ben’.

 

‘Ik heb meer woorden en kleur leren geven aan mijn kwaliteiten en kracht, zodat ik ze beter zichtbaar kan maken’.

 

JA, DAT WIL IK!

online advies