VRIJHEID & WAARDEVOL LEVEN
voor ambitieuze 50+ vrouwelijke ondernemers

ONDERNEEM IN DE KLEUR VAN JE HART

…hét programma voor jou, ervaren 50+ vrouwelijke ondernemer met ambitie, die verlangt naar VRIJHEID & WAARDEVOL LEVEN!

 

Hoe VRIJ voel jij je als ondernemer?

Je bent bent al jaren ondernemer. Het gaat goed, je bedrijf staat als een huis. Je bent een krachtige vrouw, waar veel mensen tegenop kijken.

Je bent een vrouw voor wie VRIJHEID héél belangrijk is, een ras-ondernemer die zo graag haar eigen ding doet.

 

Maar hoe gaat écht? Hoe is het met jou?

En hoe VRIJ voel je je eigenlijk nog? Ben je vrij om echt je HART te volgen?

Of sta je op een kruispunt en heb je geen idee welke kant je op moet?

 

Tja, daar zeg je wat… Zullen we daar eens over doorpraten? Ik daag je uit om eerlijk antwoord te geven op de volgende vragen.

Is het herkenbaar voor je dat je

✔ steeds minder energie haalt uit het runnen van je bedrijf?

✔ zo graag meer tijd wilt voor wat er eigenlijk echt toe doet in het leven?

✔ het gevoel hebt opgesloten te zitten in je bedrijf?

✔ beseft dat deze levensfase om een keuze vraagt?

Stel je eens voor dat je

✔ weer kunt genieten van je leven als ondernemer;

✔ genoeg energie hebt voor zowel je bedrijf als je privéleven;

✔ VRIJ bent om volledig jezelf te zijn als ondernemer;

✔ een manier vindt om de komende jaren vol enthousiasme te ondernemen!

Ook voor jou is dit bereikbaar!

Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg. Dat schiet dus niet op. Neem de leiding en geef jezelf toestemming om in VRIJHEID te doen waar je goed in bent en energie van krijgt!

In programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’ ga je, samen met Arja, grote stappen zetten op weg naar jouw VRIJHEID als ondernemer, met voldoende energie, tijd en inkomsten voor een WAARDEVOL LEVEN.

VRIJHEID

Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’

De 6 sessies van dit programma zijn gebaseerd op de uitslag van een door jou ingevulde persoonlijkheidstest. Je ontvangt gedurende het programma:

♡ Inzicht in de stijl van ondernemen waar jij energie van krijgt;

♡ Een kleurig ’kompas’ van jouw talenten voor het bepalen van je koers;

♡ Tools, inzichten en een naslagwerk om balans te creëren tussen werk en privé;

♡ Inzichten, tips en handvatten om in je uiterlijk en in je personal branding te laten zien wie jij écht bent en waarmee jij het verschil maakt voor je klanten, zodat de voor jou leukste klanten je weten te vinden.

 

Wat dit programma je oplevert:

Door dit programma leer je ‘kloppend ondernemen’, op de manier waar je HART het hardst voor klopt, zodat je niet meer hoeft te twijfelen welke manier van ondernemen in de huidige levensfase bij jou past. Je ontdekt dat je nog veel meer talent hebt dan je ooit kon vermoeden! Je leert waarderen en verder ontwikkelen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, met een positief effect op je omzet! En je gaat accepteren en loslaten wat (en wie) niet bij jou past. Zodat je zonder twijfel keuzes maakt voor je toekomst als ondernemer, met voldoende energie, tijd én geld voor wat er echt toe doet in jouw leven!
Wat een rust, duidelijkheid, VRIJHEID & WAARDEVOL LEVEN gaat het je geven om te ondernemen op jouw eigen unieke manier, kloppend vanuit je HART!

 

JA, DAT WIL IK!

Dit is wat klanten zeggen over Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’:

 

Dorien Z.: Ik kwam bij Arja want ik voelde me opgejaagd. Altijd maar opzoek naar meer om te doen, als ondernemer en als mens, want dat gedrag zit in mijn bloed. Zowel als ondernemer, als moeder van twee, als echtgenote, als (schoon)dochter, als mantelzorger, als student en als vriendin ben ik in de loop der jaren tamelijk ondergesneeuwd geraakt – zoals zovelen met mij – onder al deze rollen en wat daarbij komt kijken. Uiteraard doe ik alles met liefde, want zo steek ik in elkaar, maar als je vraagt wanneer ik voor het laatst iets echt voor mezelf heb gedaan dan moet ik je het antwoord schuldig blijven. En dit loopt zo ook door in mijn ondernemerschap. De vraag waar ik mee binnenkwam bij Arja was of er voor mij een ondernemerschap 2.0 is. Of dat het, zoals het nu is, ook goed is. Want moet het anders, meer, grootser of nog beter? Moet ik altijd maar door blijven racen op alle fronten als een opgejaagd dier? Want zo voelt het voor mij in mijn HART…. Tijdens de sessies met Arja heb ik ontdekt dat ondernemen 2.0 ook zorgen voor mezelf kan betekenen. Want immers, als ik omval, wie pakt het dan nog op? Dus nu ben ik met Arja vorm aan het geven aan hoe dat zorgen voor mezelf er dan uitziet. Waar word ik blij van? Waar krijg ik energie van? Waar moet ik meer van hebben in mijn leven om me niet meer opgejaagd te voelen? En dat voelt zo goed! Bezig zijn met mezelf, voor mezelf, om zo een nog steviger fundament te leggen waarop ik kan bouwen, en de mensen om mij heen ook. Zodra ik dit plan op poten heb en het gedrag ingesleten is, gaan we een plan maken wat ik kan doen om mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen, op een manier die goed bij mij past.

 

Annemarie B.: Het is heel fijn om bij jou te zijn, omdat je niet oordelend bent, maar heel positief op zoek bent naar het mooie en goede in de ander. In ieder onderdeel zaten eyeopeners, wat dit tot een spannende en inspirerende ontdekkingstocht maakte. Dit programma heeft mij geholpen bewust te worden en betere keuzes te kunnen maken. De materialen bij het programma vond ik geweldig! Dit maakt het allemaal zo concreet dat de vertaalslag naar de praktijk goed te maken is. De hartjes geven een mooie samenvatting van alles wat op mij van toepassing is. Tegen anderen zou ik willen zeggen: wanneer je jezelf in je meest krachtige versie wilt leren kennen en laten zien aan je klanten, dan is dit programma een echte aanrader om te doen!

 

Alie R.: Ik heb in het programma veel geleerd, o.a. dat ik verborgen kwaliteiten heb, waarvan het lucht geeft als zij ruimte krijgen. Ook de verbinding tussen de vier elementen en mijn stijl van ondernemen vond ik inspirerend. Vooral de onderdelen over het innerlijk vond ik heel interessant. Fascinerend wat kleuren te zeggen hebben!  De onderdelen over de buitenkant, mijn uiterlijk, vond ik ook tof, maar vooral het verbinding maken tussen binnen- en buitenkant helpt verder. Tegen andere vrouwelijke ondernemers zou ik zeggen: zeker doen! Dit programma helpt om op een ontspannen en open manier naar jezelf en je onderneming te kijken. Er is meer verbinding tussen wie jij ben, je onderneming en de mensen voor wie je werken wilt.

 

 

JA, DAT WIL IK!

fullsizeoutput_22ad

Veel gestelde vragen:

V Volg ik dit programma 1-op-1 of in een groep?
A Dit programma volg je 1-op-1, je krijgt voor de volle 100% mijn aandacht.

V Hoe lang duren de 6 sessies?
A De sessies duren steeds ca. 1,5 uur. Als live vanwege te grote afstand niet mogelijk is, kunnen de sessies ook grotendeels online gehouden worden. De ervaring leert dat we online iets minder tijd per sessie nodig hebben.

V Hoeveel tijd zit er tussen de sessies?
A Gemiddeld zal dat 3 tot 4 weken zijn.

V Op welke dagen zijn de live sessies?
A Data en tijden worden in overleg met jou bepaald.

V Waar vinden de live sessies plaats?
A In de eigen praktijkruimte van HART voor je bedrijf in Beekbergen, gemeente Apeldoorn. Beekbergen ligt centraal in het land en dichtbij snelwegen.

V Welke methode wordt voor dit programma gebruikt?
A Het Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’ is gebaseerd op de Persoonlijke Kracht® methodiek, die jouw persoonlijke kracht meet, versterkt en zichtbaar maakt. Door het invullen van de persoonlijkheidstest komen de kern én de balans van jouw grootste kracht aan het licht. Je persoonlijke blauwdruk, die weergeeft wie je bent, wat jij als geen ander kunt én waar jij voor staat, is je kompas naar jouw VRIJHEID & WAARDEVOL LEVEN als 50+ vrouwelijke ondernemer met ambitie!

V Is er ook huiswerk en hoeveel tijd kost me dat?
A Tussen de sessies in ga je inderdaad aan de slag met opdrachten om het geleerde in de praktijk toe te passen, zodat je er volop profijt van hebt. Zie dit niet als ‘tijd die het je kost’ maar als oefenen van de nieuwe lifestyle en bedrijfsvoering die je je eigen aan het maken bent!

V Dit is wat ik wil! Hoe nu verder?
A Top, je wilt ervoor gaan!! De eerste stap is dat jij je met onderstaande knop aanmeldt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken of het programma aansluit bij jouw behoefte en verwachting én of er een klik tussen ons is! Bij een wederzijds ‘YES’ gaan we van start met het inplannen van de eerste sessies!

 

JA, DAT WIL IK!

VREUGD DSCF0233