VREUGD DSCF1787

Strategiegesprek

De eerste stap naar méér dan succes!  

 

Herken je dat, dat gevoel dat het nu of nooit is als je ooit nog heel blij wilt worden van je ondernemerschap? Met voldoende energie, tijd en inkomsten voor wat er écht toe doet in je leven?

 

Jarenlang was dat ook mijn frustratie als ondernemer, ik was wel succesvol, maar niet gelukkig. Uiteindelijk ging ik als vijftigplusser mijn HART volgen en nu klopt het, is er balans!

 

Méér dan alleen succes, dat is waarnaar je verlangt als ervaren vrouwelijke ondernemer met ambitie. Je wilt er VOL voor gaan het allerbeste uit jezelf te halen, met als doel een succesvol bedrijf waarmee je de VRIJHEID creëert voor wat jouw leven WAARDEVOL maakt. Graag zou je daarover eens willen praten met een expert en ervaringsdeskundige.

 

Tijdens een Meer Dan Succes Gesprek van een uur in het prachtige Beekbergen (of online via Zoom) sparren we samen over jouw worsteling als ondernemer, over stappen die je graag wilt zetten en doelen die je wilt bereiken. We zetten daarbij KLEUR in als tool, want kleur spreekt de taal van je HART. Je ontvangt bruikbare tips en inzichten, om concreet mee aan de slag te gaan. Na dit waardevolle en inspirerende gesprek weet je welke volgende stap je gaat zetten.

 

Je investering is 97 euro*. Dit bedrag ontvang je retour wanneer je na het gesprek besluit klant te worden bij HART voor je bedrijf.

 

*Tarieven excl. btw

Ja, neem contact met mij op om een Meer Dan Succes Gesprek in te plannen!

Aanvraag Meer-dan-succes-gesprek
Voor- en achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Website
Wat is je leeftijd?
Hoe lang ben je al ondernemer?
Wat is op dit moment je grootste uitdaging?
Hoe belangrijk is het voor je, op een schaal van 1 tot 10, om je doel te realiseren?
Is er nog iets anders wat je vooraf wilt delen?
Van 'HART tot HART' inspiratiesessie!

Review Meer Dan Succes Gesprek:

Linda K. : ‘Wat was het fijn! Heerlijk buiten in het zonnetje samen sparren. En mijn verhaal kunnen delen over mijn ontwikkeling als ondernemer. Je stelde oprechte belangstellende vragen, dat maakte dat ik me snel op mijn gemak voelde. De kennismaking met de diepere betekenis van kleuren was boeiend en interessant! Zeker nog stof tot nadenken.
Ik wist dat kleuren staan voor een bepaalde kwaliteit en waarde, maar had dit nog niet eerder zo op mezelf betrokken en ervaren.
Gaaf en interessant om op basis van mijn zelfgekozen kleuren verder te sparren over waar de kleuren voor staan en hoe deze bij mij passen. Bevestiging gekregen in hoe ik mezelf zie van binnenuit maar ook nieuwigheden en inzichten over hoe ik mezelf kan versterken.
Dank je wel Arja dit fijne gesprek!’

GA DOEN waar je HART het hardst voor klopt!