VREUGD DSCF0246

Vraag een Meer Dan Succes Gesprek aan!

 

Je bent een ervaren vrouwelijke ondernemer, maar je leven is in een andere fase gekomen. Je bedrijf lijkt niet meer helemaal te passen bij wie je nu bent en bij waar je nu behoefte aan hebt. Je bent veel te ambitieus om te stoppen met ondernemen en een goed inkomen is óók belangrijk voor je. Hoe nu verder?  Graag zou je daarover eens willen praten met een expert en ervaringsdeskundige.

Herkenbaar? Weet dan dat je welkom bent op een Meer Dan Succes Gesprek van een half uur (max. drie kwartier) in mijn praktijkruimte aan de rand van het prachtige Beekbergen bij Apeldoorn. Online via Zoom is óók een optie. Samen sparren we over jouw verlangens als ondernemer, over stappen die je graag wilt zetten en doelen die je wilt bereiken.

Resultaat

Na dit inspirerende gesprek keer je huiswaarts met bruikbare tips en mooie, nieuwe inzichten, zodat je weet welke volgende stap je gaat zetten. Dus pak je kans en vul het aanvraagformulier in!

Ja, ik wil graag een Meer Dan Succes Gesprek!

Aanvraag Meer-dan-succes-gesprek
Van 'HART tot HART' inspiratiesessie!

Review Meer Dan Succes Gesprek:

Linda K. : ‘Wat was het fijn! Heerlijk buiten in het zonnetje samen sparren. En mijn verhaal kunnen delen over mijn ontwikkeling als ondernemer. Je stelde oprechte belangstellende vragen, dat maakte dat ik me snel op mijn gemak voelde. De kennismaking met de diepere betekenis van kleuren was boeiend en interessant! Zeker nog stof tot nadenken.
Ik wist dat kleuren staan voor een bepaalde kwaliteit en waarde, maar had dit nog niet eerder zo op mezelf betrokken en ervaren.
Gaaf en interessant om op basis van mijn zelfgekozen kleuren verder te sparren over waar de kleuren voor staan en hoe deze bij mij passen. Bevestiging gekregen in hoe ik mezelf zie van binnenuit maar ook nieuwigheden en inzichten over hoe ik mezelf kan versterken.
Dank je wel Arja dit fijne gesprek!’

Geef je hoofd een poosje verlof, het woord is nu aan je HART!