VREUGD DSCF1787

Meer Dan Succes Gesprek 

 

Herken je dat, dat gevoel dat het nu of nooit is als je ooit nog heel blij wilt worden van je ondernemerschap? Met voldoende energie, tijd en inkomsten voor wat er écht toe doet in je leven?

 

Jarenlang was dat ook mijn frustratie als ondernemer, ik was wel succesvol, maar niet gelukkig. Uiteindelijk ging ik als vijftigplusser mijn HART volgen en nu klopt het, is er balans!

 

Méér dan alleen succes, dat is waarnaar je verlangt als ambitieuze 50+ vrouwelijke ondernemer. Je wilt er VOL voor gaan het allerbeste uit jezelf te halen, met als doel een succesvol bedrijf volledig in BALANS met dat wat jouw leven als vijftigplusser VRIJHEID geeft en WAARDEVOL maakt. Graag zou je daarover eens willen praten met een expert en ervaringsdeskundige.

 

Tijdens een Meer Dan Succes Gesprek van een uur in het prachtige Beekbergen (Apeldoorn) sparren we samen over jouw verlangens als ondernemer, over stappen die je graag wilt zetten en doelen die je wilt bereiken. Online via Zoom afspreken is ook een optie. Je ontvangt bruikbare tips en inzichten, om concreet mee aan de slag te gaan. Na dit inspirerende gesprek t.w.v. 95 euro weet je welke volgende stap je gaat zetten.

Feestmaand maart: AANBIEDING

Dit jaar ben ik 15 jaar ondernemer én HART voor je bedrijf bestaat in maart 5 jaar, dus dat betekent FEEST! In maart ga ik daarom vijf 50+ onderneemsters blij maken met een Meer Dan Succes Gesprek voor slechts 50 euro i.p.v. 95 euro*!

 

VOORWAARDEN

  • aanbieding geldt tot en met 31 maart
  • gesprek vindt plaats uiterlijk 30 april
  • slechts 5 plekken beschikbaar
  • betaling vooraf na bevestiging datum

 

*Tarieven excl. btw

Ja, ik maak graag kans op een Meer Dan Succes Gesprek voor het FEESTMAAND-tarief van 50 euro i.p.v. 95 euro*!

Aanvraag Meer-dan-succes-gesprek
Voor- en achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wat is je leeftijd?
Hoe lang ben je al ondernemer?
Wat voor bedrijf heb je?
Over welk probleem wil je mijn advies?
Hoe belangrijk zijn voor jou vrijheid en een waardevol leven?
Van 'HART tot HART' inspiratiesessie!

Review Meer Dan Succes Gesprek:

Linda K. : ‘Wat was het fijn! Heerlijk buiten in het zonnetje samen sparren. En mijn verhaal kunnen delen over mijn ontwikkeling als ondernemer. Je stelde oprechte belangstellende vragen, dat maakte dat ik me snel op mijn gemak voelde. De kennismaking met de diepere betekenis van kleuren was boeiend en interessant! Zeker nog stof tot nadenken.
Ik wist dat kleuren staan voor een bepaalde kwaliteit en waarde, maar had dit nog niet eerder zo op mezelf betrokken en ervaren.
Gaaf en interessant om op basis van mijn zelfgekozen kleuren verder te sparren over waar de kleuren voor staan en hoe deze bij mij passen. Bevestiging gekregen in hoe ik mezelf zie van binnenuit maar ook nieuwigheden en inzichten over hoe ik mezelf kan versterken.
Dank je wel Arja dit fijne gesprek!’

Geef je hoofd een poosje verlof, het woord is nu aan je HART!