MEER DAN SUCCESVOL ONDERNEMEN

Ik heb alle voors en tegens afgewogen

Ik heb honderd mensen om advies gevraagd

Tot ik besefte: je bent echt goed vastgelopen

Als je nooit een keer een keuze maakt

(Matthijn Buwalda: Waar mijn hart)

Wat is jouw definitie van SUCCES?

Heeft succes voor jou te maken met je omzet, je winst, je expertstatus, je testimonials, je aanzien, je ervaring, je naamsbekendheid, je bedrijfsgroei etc.?

Prima, helemaal niks mis mee, integendeel zelfs! We zijn tenslotte aan het ondernemen en dát is waarom het draait in een bedrijf. Dus we blijven zeker ook streven naar die vorm van succes!

Maar gaat succes daarnaast voor jou ook over geluk? En over passie? Over ondernemen op jouw manier, over doen waar je blij van wordt en wat helemaal past bij wie jij bent? Met óók volop energie en tijd voor wat er écht toe doet in je leven?

Want hoe gek je ook bent op ondernemen, naarmate je ouder wordt komt steeds meer het besef dat er méér is dan alleen dat. Toch?

Hoe succesvol voel jij je eigenlijk? Formuleer jouw definitie van succes eens en leg die naast jouw leven.

 

En, klopt het? Of ben je wel succesvol, maar niet gelukkig?

 

Tja, daar zeg je wat… Zullen we daar eens over doorpraten? Ik daag je uit om eerlijk antwoord te geven op de volgende vragen.

Is het herkenbaar voor je dat je

✔ steeds minder vrijheid ervaart als ondernemer?

✔ steeds vaker beseft dat er méér is dan ondernemen?

✔ het gevoel hebt opgesloten te zitten in je bedrijf?

✔ beseft dat het nu of nooit is als je verandering wilt?

Stel je eens voor dat je

✔ weer kunt genieten van je ondernemerschap;

✔ volledig vanuit je passie en je grootste kracht onderneemt;

✔ genoeg energie, tijd en inkomsten hebt voor wat er écht toe doet in je leven;

✔ een manier vindt om de komende jaren méér dan succesvol te zijn!

VREUGD DSCF1787

MEER DAN SUCCESVOL ONDERNEMEN

… is hét programma voor jou, ervaren vrouwelijke ondernemer met ambitie, die er VOL voor wilt gaan het allerbeste uit jezelf te halen, met als doel een succesvol bedrijf dat jouw leven VRIJHEID geeft en mogelijk maakt wat voor jou WAARDEVOL is. 

Dit 1-op-1 programma brengt je:

♡ DOEN waar je HART het hardst voor klopt

♡ VRIJHEID om los te laten wat je in de weg staat

♡ BALANS én inkomsten voor wat jij WAARDEVOL vindt

♡ MEER DAN SUCCES!

 

JA, DAT WIL IK!

VRIJHEID

Dit programma is NIET voor jou als je:

  • op zoek bent naar iets vrijblijvends
  • niet bereid bent de confrontatie aan te gaan
  • niet bereid bent doelen te stellen en daarvoor te gaan
  • tevreden bent met je huidige manier van leven en ondernemen

Dit is wat klanten zeggen over het programma:

 

Ruscha Verhoef, HR-coach: Als je twijfelt aan wie je bent, of over wat je de wereld te brengen hebt, dan brengt het programma je zeker meer inzicht. Na het volgen van dit programma kies ik duidelijker voor wat bij mij past en wat ik leuk vind, qua opdrachten. Een té administratieve functie vind ik niet leuk, en ik heb het aangedurfd om een aanbieding om die reden af te wijzen. Dat vind ik spannend, want het was potentieel werk en inkomsten. Het mooie is dat daarna vorige week mij een pracht-kans in de schoot geworpen werd: Freelance Loopbaanadviseur voor het IMK. Alleen maar coach/adviesgesprekken voeren met andere ondernemers. Mijn aubergine, paars en anthraciet komen volledig aan bod hierin. En mijn lime heeft mij geholpen om zonder lang wikken en wegen te besluiten: “die té operationele HR-interimklus past niet bij je, die kun je laten schieten”. Het wérkt dus gewoon!

 

Dorien Zwarthoed, virtual assistent: Ik kwam bij Arja want ik voelde me opgejaagd. Altijd maar opzoek naar meer om te doen, als ondernemer en als mens, want dat gedrag zit in mijn bloed. Zowel als ondernemer, als moeder van twee, als echtgenote, als (schoon)dochter, als mantelzorger, als student en als vriendin ben ik in de loop der jaren tamelijk ondergesneeuwd geraakt – zoals zovelen met mij – onder al deze rollen en wat daarbij komt kijken. Uiteraard doe ik alles met liefde, want zo steek ik in elkaar, maar als je vraagt wanneer ik voor het laatst iets echt voor mezelf heb gedaan dan moet ik je het antwoord schuldig blijven. En dit loopt zo ook door in mijn ondernemerschap. De vraag waar ik mee binnenkwam bij Arja was of er voor mij een ondernemerschap 2.0 is. Of dat het, zoals het nu is, ook goed is. Want moet het anders, meer, grootser of nog beter? Moet ik altijd maar door blijven racen op alle fronten als een opgejaagd dier? Want zo voelt het voor mij in mijn HART…. Tijdens de sessies met Arja heb ik ontdekt dat ondernemen 2.0 ook zorgen voor mezelf kan betekenen. Want immers, als ik omval, wie pakt het dan nog op? Dus nu ben ik met Arja vorm aan het geven aan hoe dat zorgen voor mezelf er dan uitziet. Waar word ik blij van? Waar krijg ik energie van? Waar moet ik meer van hebben in mijn leven om me niet meer opgejaagd te voelen? En dat voelt zo goed! Bezig zijn met mezelf, voor mezelf, om zo een nog steviger fundament te leggen waarop ik kan bouwen, en de mensen om mij heen ook. Zodra ik dit plan op poten heb en het gedrag ingesleten is, gaan we een plan maken wat ik kan doen om mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen, op een manier die goed bij mij past.

 

Annemarie Boessenkool, onderwijsadviseur: Het is heel fijn om bij jou te zijn, omdat je niet oordelend bent, maar heel positief op zoek bent naar het mooie en goede in de ander. In ieder onderdeel zaten eyeopeners, wat dit tot een spannende en inspirerende ontdekkingstocht maakte. Dit programma heeft mij geholpen bewust te worden en betere keuzes te kunnen maken. De materialen bij het programma vond ik geweldig! Dit maakt het allemaal zo concreet dat de vertaalslag naar de praktijk goed te maken is. De hartjes geven een mooie samenvatting van alles wat op mij van toepassing is. Tegen anderen zou ik willen zeggen: wanneer je jezelf in je meest krachtige versie wilt leren kennen en laten zien aan je klanten, dan is dit programma een echte aanrader om te doen!

 

Alie Ruiter, trainer/coach: Ik heb in het programma veel geleerd, o.a. dat ik verborgen kwaliteiten heb, waarvan het lucht geeft als zij ruimte krijgen. Ook de verbinding tussen de vier elementen en mijn stijl van ondernemen vond ik inspirerend. Vooral de onderdelen over het innerlijk vond ik heel interessant. Fascinerend wat kleuren te zeggen hebben!  De onderdelen over de buitenkant, mijn uiterlijk, vond ik ook tof, maar vooral het verbinding maken tussen binnen- en buitenkant helpt verder. Tegen andere vrouwelijke ondernemers zou ik zeggen: zeker doen! Dit programma helpt om op een ontspannen en open manier naar jezelf en je onderneming te kijken. Er is meer verbinding tussen wie jij ben, je onderneming en de mensen voor wie je werken wilt.

 

 

JA, DAT WIL IK!

fullsizeoutput_22ad

Veel gestelde vragen:

 

V Hoeveel sessies heeft dit programma?
A Programma ‘Meer dan succesvol ondernemen’ heeft 6 sessies (1-op-1) van ieder ca. 1,5 uur.

V Hoeveel tijd zit er tussen de sessies?
A Gemiddeld zal dat 3 tot 4 weken zijn.

V Op welke dagen zijn de sessies?
A Data en tijden worden in overleg met jou bepaald.

V Waar vinden de sessies plaats?
A In de eigen praktijkruimte van HART voor je bedrijf in Beekbergen, gemeente Apeldoorn. Beekbergen ligt centraal in het land en dichtbij snelwegen. Als live vanwege te grote afstand niet mogelijk is, kunnen de sessies ook grotendeels online gehouden worden.

V Welke methode wordt voor dit programma gebruikt?
A Het Programma ‘Meer dan succesvol ondernemen’ is voornamelijk gebaseerd op de kleurrijke Persoonlijke Kracht® methodiek. Door het invullen van de persoonlijkheidstest komen de kern én de balans van jouw grootste kracht aan het licht. Je persoonlijke blauwdruk, die weergeeft wie je bent, wat jij als geen ander kunt én wat jouw passie is, is je kompas naar meer dan succesvol ondernemen in balans met VRIJHEID & WAARDEVOL LEVEN!

V Is er ook huiswerk en hoeveel tijd kost me dat?
A Tussen de sessies in ga je inderdaad aan de slag met opdrachten om het geleerde in de praktijk toe te passen, zodat je er volop profijt van hebt. Zie dit niet als ‘tijd die het je kost’ maar als oefenen van de nieuwe lifestyle en bedrijfsvoering die je je eigen aan het maken bent! Het is belangrijk hier VOL voor te gaan om optimaal profijt van het programma te hebben.

V Dit is wat ik wil! Hoe nu verder?
A Top, je wilt ervoor gaan!! De eerste stap is dat jij je met onderstaande knop aanmeldt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken of het programma aansluit bij jouw behoefte en verwachting én of er een klik tussen ons is! Bij een wederzijds ‘YES’ gaan we van start met het inplannen van de eerste sessies!

 

JA, DAT WIL IK!

VREUGD DSCF0233