Premium Programma
MEER DAN SUCCESVOL ONDERNEMEN
...in de kleur van je HART

Ik ga doen

waar mijn hart

het hardst voor klopt

voordat het stopt…

(Matthijn Buwalda: Waar mijn hart)

Ben je er helemaal klaar mee dat je

✔ wél mooie inkomsten, maar géén energie en tijd hebt?

✔ niet toekomt aan wat echt belangrijk voor je is??

✔ je opgesloten voelt in je eigen bedrijf???

✔ je beste jaren door je vingers ziet glippen????

Stel je eens voor dat je

✔ volledig vanuit je passie en je grootste kracht onderneemt

✔ daardoor energie en tijd overhoudt

✔ weer volop VRIJHEID ervaart als ondernemer

✔ eindelijk toekomt aan wat er écht toe doet in je leven!

MEER DAN SUCCESVOL ONDERNEMEN

… is de PREMIUM 3.0 versie van hét programma voor jou,

succesvolle vrouw,

die ernaar snákt

te ondernemen

in veel minder tijd,

met minimaal dezelfde winst,

op een manier die zó bij jou past

dat het je meer energie

oplevert dan het je kost,

zodat je alle VRIJHEID hebt

voor het WAARDEVOLLE LEVEN

dat naast ondernemen

zó belangrijk voor je is!

 

IN DIT PREMIUM PROGRAMMA:

✔ krijg je 5 maanden 1-op-1 mijn volledige aandacht

✔ zijn bijna alle contactmomenten online

✔ zijn enkele waardevolle onderdelen bewust offline

✔ gaan we efficiënt om met ons beider kostbare tijd

✔ is KLEUR een heel verrassende tool

✔ is hoge kwaliteit (boven kwantiteit) de standaard

✔ gaan we vól voor jouw allerbeste resultaat!

Dit programma brengt je:

♡ VRIJHEID om te doen waar je HART het hardst voor klopt

♡  LEF om los te laten wat je in de weg staat

♡ ENERGIE & TIJD voor wat JIJ waardevol vindt

♡ MEER DAN SUCCES!

 

TELL ME MORE!

 

Disclaimer:  Een kleine bijkomstigheid kan zomaar zijn dat je óók op financieel vlak meer winst genereert;-)

VRIJHEID

Dit programma is NIET voor jou als je:

  • niet de waarde inziet van investeren in jezelf
  • liever kiest voor kwantiteit dan voor kwaliteit
  • niet verlangt naar een grote transformatie
  • tevreden bent met je huidige manier van leven en ondernemen

Dit is wat klanten zeggen over eerdere versies van het programma:

 

Esther van der Meer, Specialist leren & ontwikkelen: Ik heb met veel plezier en creativiteit dit programma doorlopen. Ik heb mezelf van een andere kant leren kennen. En door stappen te nemen, merkte ik dat ik meer energie kreeg van zaken waarvan ik niet bewust was, dat die typisch voor mij zijn. Ik ben meer ontspannen, accepteer dat ik niet perfect hoef te zijn op alle gebieden in mijn leven en dat ik uniek ben als mens. Ik heb bewust focus aangebracht in de zaken die ik kán en die ik wíl.

Ik heb tijdens dit programma meer zelfvertrouwen gekregen door bewust te worden van de sterke kanten in mij, door wat typerend is voor mij. Ik ben me meer bewust geworden van periodes van inkeer en herstel. Ik heb geleerd mijn kracht bewust in te zetten en heb mijn kwetsbaarheid geaccepteerd, waardoor er nu balans is in mijn ondernemerschap en privé leven.

 

Ruscha Verhoef, HR-coach: Als je twijfelt aan wie je bent, of over wat je de wereld te brengen hebt, dan is dit programma absoluut een aanrader. Ik kies nu duidelijker voor wat bij mij past en wat ik leuk vind, qua opdrachten. Een té administratieve functie vind ik niet leuk en ik heb het aangedurfd om een aanbieding om die reden af te wijzen. Dat was spannend, want het was potentieel werk en inkomsten.

Het mooie is dat vlak daarna mij een pracht-kans in de schoot geworpen werd die wél perfect past bij wie ik ben en wat wil! Mijn Blauwdruk komt volledig aan bod hierin en kennis van mijn balans heeft mij geholpen om zonder lang wikken en wegen te besluiten om te laten schieten wat niet bij mij past. Het wérkt dus gewoon!

 

Dorien Zwarthoed, virtual assistent: De vraag waar ik mee binnenkwam bij Arja was of er voor mij een ondernemerschap 2.0 is. Of dat het, zoals het nu is, ook goed is. Want moet het anders, meer, grootser of nog beter? Moet ik altijd maar door blijven racen op alle fronten als een opgejaagd dier? Want zo voelt het voor mij in mijn HART…. Tijdens de sessies met Arja heb ik ontdekt dat ondernemen 2.0 ook zorgen voor mezelf betekent. Want immers, als ik omval, wie pakt het dan nog op?

Samen met Arja heb ik ontdekt waar ik blij van word en energie van krijg. Waar moet ik meer van hebben in mijn leven om me niet meer opgejaagd te voelen? En dat voelt zo goed! Bezig zijn met mezelf, voor mezelf, om zo een nog steviger fundament te leggen waarop ik kan bouwen, en de mensen om mij heen ook. Zodra ik dit plan op poten heb en het gedrag ingesleten is, gaan we een plan maken wat ik kan doen om mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen, op een manier die goed bij mij past.

 

Annemarie Boessenkool, onderwijsadviseur: Het is heel fijn om bij jou te zijn, omdat je niet oordelend bent, maar heel positief op zoek bent naar het mooie en goede in de ander. In ieder onderdeel zaten eyeopeners, wat dit tot een spannende en inspirerende ontdekkingstocht maakte. Dit programma heeft mij geholpen bewust te worden en betere keuzes te kunnen maken. De materialen bij het programma vond ik geweldig! Dit maakt het allemaal zo concreet dat de vertaalslag naar de praktijk goed te maken is. De hartjes geven een mooie samenvatting van alles wat op mij van toepassing is. Tegen anderen zou ik willen zeggen: wanneer je jezelf in je meest krachtige versie wilt leren kennen en laten zien aan je klanten, dan is dit programma een echte aanrader om te doen!

 

Alie Ruiter, trainer/coach: Ik heb in het programma veel geleerd, o.a. dat ik verborgen kwaliteiten heb, waarvan het lucht geeft als zij ruimte krijgen. Ook de verbinding tussen de vier elementen en mijn stijl van ondernemen vond ik inspirerend. Vooral de onderdelen over het innerlijk vond ik heel interessant. Fascinerend wat kleuren te zeggen hebben!  De onderdelen over de buitenkant, mijn uiterlijk, vond ik ook tof, maar vooral het verbinding maken tussen binnen- en buitenkant helpt verder. Tegen andere vrouwelijke ondernemers zou ik zeggen: zeker doen! Dit programma helpt om op een ontspannen en open manier naar jezelf en je onderneming te kijken. Er is meer verbinding tussen wie jij ben, je onderneming en de mensen voor wie je werken wilt.

 

AANVRAAG GESPREK

fullsizeoutput_22c9

TIJD VOOR ACTIE!

 

GA DOEN, waar je HART het hardst voor klopt!
Wacht niet langer, maar zet vandaag nog de eerste stap. Meld je met onderstaande knop aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Als tijdens dit gesprek blijkt dat we blij van elkaar worden en onze verwachtingen overeenkomen, doe ik je een aanbod om met mij aan de slag te gaan!

 

AANVRAAG GESPREK

VREUGD DSCF0233