Masterclass ‘Jij bent je bedrijf’

Voor jou, vrouwelijke ondernemer, die verlangt naar VRIJHEID!

 

Jij en je bedrijf

Je bent een ambitieuze, ervaren vrouwelijke ondernemer. Maar toch is er twijfel, want na zoveel jaar ondernemerschap voelt het niet meer helemaal goed. Het lijkt erop dat jij en je bedrijf uit elkaar zijn gegroeid. De vrijheid van destijds is veranderd in overleven. Je bedrijf slurpt al je energie op, er blijft niets over voor wat je momenteel echt waardevol vindt in het leven.

Dat moet toch anders kunnen? Natuurlijk wil je niet stoppen met ondernemen, maar dat er iets moet veranderen is duidelijk. Want zo wil je niet nog jaren blijven doorgaan, jaren waarin je eigenlijk zo graag je droom zou leven. Misschien is het tijd voor een volgende stap, maar je hebt geen idee hoe die stap eruit moet zien.

 

Jij bent je bedrijf

Wat vind je de uitspraak: ‘Jij bent je bedrijf’? Heb je daar al eens over nagedacht?

Je klanten doen zaken met jou. Je bent niet ‘alleen’ het visitekaartje van je bedrijf, maar je bént je bedrijf!

Dat betekent nogal wat! Als jij je bedrijf bent, dan:

  • is het heel belangrijk om te weten wie jij bent
  • is dus óók belangrijk goed te laten zien wie jij bent
  • om zo klanten aan te trekken waar je blij van wordt
  • profiteert je bedrijf ervan als jij in je eigen ontwikkeling investeert
  • bepaal jij dus zelf de koers van je bedrijf
  • en kun je alleen jezelf ‘de schuld’ geven als je bedrijf niet meer bij je past…

Wat een VRIJHEID zou het je geven om volledig te ondernemen op de manier die helemaal bij jou past! Om te weten wat jouw grootste kracht is, wat je als vanzelf doet, wat jou uniek maakt. Maar ook om te durven loslaten wat en wie niet bij jou past. En vol zelfvertrouwen te staan voor wat jij te bieden hebt en dat krachtig zichtbaar te maken!

 

Masterclass 

Op de Masterclass ‘Jij bent je bedrijf’ gebruiken we de uitslag van de vooraf door jou ingevulde Persoonlijke Kracht® test. Deze unieke persoonlijkheidstest laat op een verrassende manier jouw grootste talenten zien in kleur. Zodat je jouw grootste kracht niet alleen ontdekt, maar ook versterkt en zichtbaar maakt, waardoor je de beste versie van jezelf leeft als ondernemer!

 

Je ontdekt op de Masterclass:

♡ wat jouw grootste kracht is als ondernemer

♡ welke stijl van ondernemen jou energie geeft

♡ wie jouw leukste klant is

♡ hoe je kleur inzet om je doel te bereiken

♡ welke richting je op moet om weer (of meer) plezier in je onderneming te krijgen

 

Deelname aan de Masterclass is inclusief:

✔ Online Persoonlijke Kracht® persoonlijkheidstest

✔ Persoonlijke Krachtrapport (20 bladzijden)

✔ Kleurrijke materialen als tastbaar naslagwerk

 

Je investering: 129 euro excl. btw

 

SCHRIJF JE NU IN!

 

Goed om te weten:

De Masterclass wordt LIVE gehouden in de praktijkruimte van HART voor je bedrijf aan de rand van het Veluwse dorp Beekbergen, vlakbij Apeldoorn. Uiteraard volgens richtlijnen RIVM!

Je bent welkom vanaf 13.15 uur, uiterlijk 17.00 uur sluiten we af.

Inschrijven kan tot uiterlijk 14 dagen vóór de Masterclass, mits er nog plaats is.

Op de Masterclass ‘Jij bent je bedrijf’ is plaats voor max. 6 deelnemers. Vol is vol, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Bij minder dan 4 aanmeldingen worden de betreffende inschrijvingen in overleg verzet naar een andere datum.

Na betaling ontvang je per mail jouw persoonlijke code voor de online persoonlijkheidstest. Uiterlijk 10 dagen voor de Masterclass vul je de online test in, zodat het rapport en de materialen tijdig binnen zijn.

Liever 1-op-1 de Masterclass volgen op een datum naar keuze? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, zowel online als offline! Lees hier over de 1-op-1 Masterclass.

 

In overleg en bij voldoende deelnemers is het ook mogelijk op een locatie elders in het land een Masterclass ‘Jij bent je bedrijf’  te organiseren.

VREUGD DSCF0286

Dit zeggen deelnemers over Masterclass ‘Jij bent je bedrijf’:

Rian K: Ik heb de Masterclass heel erg positief ervaren, zeer waardevolle middag, mijn verwachting is overtroffen. Ik heb meer woorden en kleur kunnen geven aan mijn kwaliteiten en kracht. Ook kan ik dat nu beter zichtbaar maken en ga ik het bewuster toepassen. Tegen andere vrouwelijke ondernemers zou ik zeggen: Doen! De Masterclass is een aanrader voor iedereen!

 

Annemiek T.: Deze Masterclass vond ik heel inspirerend en ook verrassend! Ik heb ontdekt wat mijn krachten zijn en hoe ik deze kan inzetten. Ik ga meer mijn balans zoeken en inzetten, zodat ik niet meer overloop in mijn creativiteit. En ik ga meer mijn krachten gebruiken en laten zien. Ik zou de Masterclass zéker aanbevelen aan andere vrouwelijke ondernemers! In één middag leer je zoveel over jezelf, over jouw krachten en wat je ermee kan! Deze Masterclass krijgt van mij een 9!

 

Miranda K.: Ik heb op deze Masterclass veel plezier gehad met het ontdekken van mijn kleuren en alle info die daarbij hoorde. Mijn nieuwsgierigheid floreerde volop! Het leverde me een stukje bevestiging op, maar ook een tipje van de sluier van mijzelf als ondernemer 2.0. Ik ga experimenteren met de kleuren, omdat ik echt wil ervaren hoeveel invloed het op mijn ondernemen kan hebben.Ik zou de Masterclass zeker aanbevelen! Het is een hele positieve training, die jou als ondernemer ondersteunt en een stukje zelfinzicht geeft. Het cijfer dat ik geef is een 9+.

 

Nathalie A: Heel inspirerend vond ik deze Masterclass! Ik heb ontdekt wat mijn kracht is als ondernemer en waar ik mij nog verder in zou kunnen ontwikkelen. Ik ga deze nieuwe kennis zichtbaar maken op mijn website en in mijn kleding.Tegen andere vrouwelijke ondernemers zou ik zeggen: de Masterclass is een heel waardevolle middag waar je leert over jezelf en je bedrijf. Echt doen! Cijfer: 10

 

 

 

SCHRIJF JE NU IN!

IMG_6096