IMG_8727

LEFWIJF

50 vrouwen | 50 verhalen

VAN LEFJAAR NAAR LEFWIJF

‘Ik ga met LEF aan de slag in 2021, wordt vervolgd!’, schreef ik op 28 december in een bericht op LinkedIn met als titel ‘Krachtig en Kwetsbaar’. 

Het woord LEF was rond Kerst flink bij me binnengekomen. Ik moest er iets mee, voelde dat dit echt voor mij was, het klopte. Ik verwerkte het in de naam van mijn nieuwe programma HART voor LEF, legde de domeinnaam vast en startte een gelijknamig account op Instagram: HART voor LEF! 

Dat ik HART voor LEF heb, voor krachtige keuzes, die nog krachtiger uit de verf komen als ik óók mijn kwetsbaarheid durf te laten zien, lees je binnenkort in mijn verhaal. Een verhaal dat in 2015 begon met een klein stapje, maar uitgroeide tot een grote, levensveranderende stap in 2019! 

 

BOEK LEFWIJF 2

Mijn verhaal en dat van 49 andere vrouwen lees je straks in de tweede editie van het boek LEFWIJF, een project van Lucinda Douglas. Want toen ook LEFWIJF op mijn pad kwam in februari, wist ik dat dit geen toeval was. 

Dus ik heb me aangemeld als één van de 50 auteurs van LEFWIJF 2! Ik ga het DOEN!

Ja, ik ga met LEF aan de slag in 2021 en hoe! Nog veel meer dan ik kon bedenken op 28 december!

 

BESTEL NU ALVAST HET BOEK!

Mijn verhaal heb ik geschreven! Binnenkort gaat het, samen met de andere 49 verhalen, naar de drukker!

Ondertussen kun jij nu al het boek LEFWIJF 2 reserveren! Zodat je zeker weet dat je het als een van de eersten in handen krijgt.

Bestel je LEFWIJF 2 rechtstreeks bij mij, dan ontvang je bovendien een gesigneerd exemplaar!

Het boek komt eind september/begin oktober uit, de prijs is € 23,50*

Een pdf exemplaar bestellen voor € 10,50* is ook een optie.

Ondertussen houd ik je op de hoogte van de voortgang van dit bijzondere project en uiteraard hoor jij het als eerste als LEFWIJF 2 uit is!

 

DOE JE MEE?

 

*incl. 9% btw

Arja profiel

GA DOEN waar je HART het hardst voor klopt!