LAAT ZIEN WIE JE BENT

Weten WIE je bent, WAAR je goed in bent en WAT jou drijft, én dat ZICHTBAAR kunnen maken, is de basis voor succesvol ondernemen!

 

Hoe gaat dat als je zelf iemand voor het eerst ontmoet? In een fractie van een seconde vorm je je een mening over deze persoon, al voor hij of zij ook maar iets gezegd of gedaan heeft, puur op basis van iemands uiterlijk. Heb je er weleens bij stilgestaan hoe dit werkt? En hoe je dit kunt beïnvloeden?

 

Stel je eens voor hoe fijn het is als jij non-verbaal meteen de juiste boodschap overbrengt, bijvoorbeeld op netwerkborrels, bij potentiële klanten of in andere zakelijke settings, zowel offline als online. Wat een verschil zou dat maken!

Maar ook privé zijn er meer dan genoeg gelegenheden te bedenken waarop het heerlijk is om te weten dat je er goed uit ziet, dat ‘het plaatje’ klopt. Dat geeft zoveel zelfvertrouwen! En als jij je goed voelt, gaat alles beter, óók in je business!

 

Imago-advies is daarom een vast onderdeel van mijn traject Road to Freedom voor advocaat-ondernemers, maar is ook als losse dienst te boeken.

Kleurenanalyse

Ontdek met de regenboogkragen van het 78Color System® in welke kleuren je gaat stralen en of dat ook zakelijk je beste kleuren zijn. Geen miskopen meer, maar vol zelfvertrouwen voor de dag kunnen komen met een garderobe in kleuren waarvan je weet dat het goed zit, waarin je gezien wilt worden, passend bij elke gelegenheid!
Reserveer voor een kleurenanalyse ca. 1,5 uur. Je krijgt je eigen Personal Color Card mee naar huis, een pasje in creditcardformaat, wat je altijd bij je kunt hebben.

Je investeert 175 euro*

Make-up

Er op een natuurlijke manier verzorgd uitzien is een must voor jou als vrouwelijke ondernemer!

Ik werk al jaren tot volle tevredenheid met de minerale make-up van Skin Color Cosmetics®. Met speciaal ontworpen huidskleur-analyse-tools vinden we tussen de 46 tinten exact de bij jou passende tint minerale foundation! Daarnaast laat ik je zien hoe je het plaatje compleet maakt door wat kleur toe te voegen, uiteraard in de kleuren en de intensiteit die passen bij wie jij bent en bij wat jij wilt laten zien! Ook leer ik je hoe je alles snel en vakkundig aanbrengt.

Een huidskleur-analyse met visagie is alleen in combinatie met een kleurenanalyse te boeken (reken op 2,5 uur in totaal). Na afloop ontvang je 10% korting op aanschaf van Skin Color Cosmetics producten.

Je investeert 275 euro* voor een kleurenanalyse inclusief make-up.

 

Wil je alleen een huidskleur-analyse, dus zonder uitgebreide visagie, dan doe ik dit met alle plezier even tussendoor voor je, zonder daarvoor kosten in rekening te brengen. Wél hiervoor graag even een afspraak inplannen. 

Stijladvies

Je kledingstijl vertelt wie jij bent en waar je voor je staat, juist ook als ondernemer. Heb jij al een eigen kledingstijl? En matcht die met wat je als ondernemer te vertellen hebt? Tijdens een persoonlijk kledingstijladvies gaan we op zoek naar de kledingstijl die het beste past bij jou én je bedrijf, in diverse situaties.

Ook de technische kant komt aan bod. Welke kleding past het beste bij jouw bodytype? Hoe accentueer je jouw sterke punten en hoe leid je juist de aandacht af van waar je minder blij mee bent? Dat is een spel en ik leer je graag de spelregels ervan!

Een stijlanalyse is een heel waardevol vervolg op een kleurenanalyse, maar wel in een apart consult, zodat je alle informatie goed in je kunt opnemen.

Voor een stijlanalyse trek je ca. 2,5 uur uit. Na afloop neem je je Personal Styling Guide mee naar huis, waarin je alle tips & tricks hebt vastgelegd.

Je investeert 275 euro*

IMG_8115
IMG_8148
IMG_8103

NEEM CONTACT OP

 

Dit zeggen de mijn klanten over mijn kleur- en stijladvies:

Dorien Zwarthoed: Wat ik ook een leuk en waardevol onderdeel van programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’ vond, was de kleurenanalyse. Want hoe onderneem je aan ‘de buitenkant’ in de kleur van je HART? Je krijgt dan wel de kleuren van je binnenkant aan je toegespeeld, maar zijn dit ook de kleuren die passen bij mij aan de buitenkant? Na een uitgebreide kleurenanalyse met Arja bleek dat inderdaad zo te zijn. Wat een heerlijkheid! Na jaaaaren geleden vastgedraaid te zijn geraakt in mijn kledingkeuze – de kleuren en modellen die ik mooi vind zijn nooit in de mode wanneer ik iets nieuws nodig heb – kan ik nu heel gericht nieuwe kleding uitzoeken en mijn kledingkast de update geven die al zo lang nodig was. En wat blijkt: mijn kleuren en modellen zijn ook nog eens in de mode dit seizoen. Het had zo moeten zijn! En ik moet zeggen, nu ik mijzelf kleed in ‘mijn’ kleuren, merk ik aan alles dat ik mij prettiger en zelfverzekerder voel. Zowel zakelijk als privé. Het is mooi om te zien wat voor psychologisch effect het dragen van de juiste kleuren op mij heeft.

Marjan de Knegt: Ik deed bij Arja een kleurenanalyse plus make-up en vandaag ben ik voor het eerst met het kaartje gaan shoppen. Het scheelt heel veel passen en heeft al een leuk shirt opgeleverd dat ik anders niet zou durven te kopen. Ook heb ik een groene jurk gepast waar ik vroeger nooit op zou vallen, die erg mooi stond. Jammergenoeg was deze niet meer in de juiste maat aanwezig. De make-up stond prachtig, maar ik hou het voorlopig rustig bij oogpotlood en heb de kleur van mijn blush wel aangepast, want die was te warm. Dank. Het was erg leuk en is goed bruikbaar. Wel moet ik nog meer ervaring opdoen met het wel of niet matchen van de kleurenkaart met sommige kleuren.

Caroline van Schie: Ik heb zowel de kleurenanalyse als het stijladvies bij Arja heel erg leuk gevonden, vooral de duidelijke uitleg hoe alles tot stand komt. Ik heb zeker veel aan het stijladvies gehad, vooral bij jurkjes waarop ik nu veel lange kettingen draag en sjaal in de lengte ipv rondom mijn hals gewikkeld. Hierdoor komt de lengte van mijn lichaam beter tot zijn recht. Ook de kleurenanalyse pas ik vaak toe. Ik draag nu met plezier koele, gedempte kleuren. Laatst wilde ik wit kopen maar besloot toch tot ecru,  dat stond inderdaad veel beter!

 

 

 

* HART voor je bedrijf is gericht op ondernemers, dus alle tarieven zijn exclusief btw.