VREUGD DSCF0246

Boek een ‘van HART tot HART’ inspiratiesessie

 

Je bent een ervaren vrouwelijke ondernemer, maar je twijfelt over hoe je verder wilt, nu je leven in een andere fase is gekomen. Want eigenlijk lijkt je bedrijf niet meer helemaal te passen bij wie je nu bent en bij waar je nu behoefte aan hebt. Graag zou je daarover eens willen praten met een expert en ervaringsdeskundige.

Herkenbaar? Weet dan dat je welkom bent op een ‘van HART tot HART’ inspiratiesessie van max. een uur in mijn praktijkruimte aan de rand van het prachtige Beekbergen bij Apeldoorn. Heerlijk samen een uurtje sparren over jouw verlangens als ondernemer, over stappen die je graag wilt zetten en doelen die je wilt bereiken.

Tijdens dit uurtje volle aandacht van mij ontdek je waar je nu staat als ondernemer, waar je naar verlangt en wat daarvoor nodig is. Er gaan al heel wat kwartjes bij je vallen!

Je investering voor een inspiratiesessie op een in overleg te bepalen datum en tijd is 95 euro*.

 

Gratis?

Af en toe bied ik een ‘van HART tot HART’ inspiratiesessie geheel kosteloos aan! Zomaar, omdat ik dat leuk vind om te doen. Niet omdat het niets waard is, integendeel!

Op het aanmeldformulier kun je zien of er binnenkort een gratis sessie beschikbaar is en meteen je slag slaan, want wie het eerst komt…

 

Resultaat

Na dit inspirerende gesprek keer je huiswaarts met bruikbare tips en mooie, nieuwe inzichten, zodat je weet welke volgende stap je gaat zetten. Dus pak je kans, vul het contactformulier in, ik neem dan zo snel als mogelijk contact met je op!

 

*Tarieven zijn excl. btw.

Ja, ik wil graag een ‘van HART tot HART’ inspiratiesessie!

Aanmelding inspiratiesessie
Van 'HART tot HART' inspiratiesessie!

Review over ‘van HART tot HART’ inspiratiesessie:

Linda K. : ‘Wat was het fijn! Heerlijk buiten in het zonnetje samen sparren. En mijn verhaal kunnen delen over mijn ontwikkeling als ondernemer. Je stelde oprechte belangstellende vragen, dat maakte dat ik me snel op mijn gemak voelde. De kennismaking met de diepere betekenis van kleuren was boeiend en interessant! Zeker nog stof tot nadenken.
Ik wist dat kleuren staan voor een bepaalde kwaliteit en waarde, maar had dit nog niet eerder zo op mezelf betrokken en ervaren.
Gaaf en interessant om op basis van mijn zelfgekozen kleuren verder te sparren over waar de kleuren voor staan en hoe deze bij mij passen. Bevestiging gekregen in hoe ik mezelf zie van binnenuit maar ook nieuwigheden en inzichten over hoe ik mezelf kan versterken.
Dank je wel Arja deze fijne middag!’

Geef je hoofd een poosje verlof, het woord is nu aan je HART!